BØGER OM DANMARK

INSPIRATION OG VIDEN TIL TURE I FÆDRELANDET

128 flot illustrerede sider.

KÆRLIGHEDSKLUMMER

KærlighedsKlummer indeholder 25 kapitler og malerier af Birgitte Gyrd. I 2014 åbnede hun og hendes mand lågen i deres ægteskab for at forstærke saften, kraften og erotikken i deres parforhold og i livet som helhed.

I bogen får man et ærligt indblik i den glæde og eufori, udvikling og udfordring, der er i et polyamorøst liv med flere partnere. Hun sætter samtidig danskernes kærlighedsliv i perspektiv med klare og kærlige pointer. Den vigtigste er, at når vi lærer at elske og acceptere os selv fuldt og helt som vi er, bliver vi bedre partnere og får dybere adgang til et rigt kærlighedsliv. Bogen kan derfor læses med stort udbytte af monogame par.

BIRGITTE GYRD

Birgitte Gyrd er professionel kunstner, feminin mentor og parterapeut gennem 25 år.

32 flot illustrerede sider.

BORNHOLM - LEJRSKOLEBOGEN

De enkelte opslag i Bornholm – lejrskolebogen giver eleverne en fyldestgørende baggrundsviden om Bornholms historie fra stenalder til 2. Verdenskrig og om landskabsdannelse, nuværende natur og erhverv.

Rundkirker, Hammershus, klippeformationer, Almindingen og Christiansø er på de fleste lejrtures program, og er overskueligt beskrevet og omfattende illustreret.

Oluf Høst og Martin Andersen Nexø er ligesom det særegne bornholmske sprog beskrevet på opslaget om kunst og kultur.

Bornholm – Lejrskolebogen slutter med en præsentation af de udfordringer, som øen står overfor.

På forfatterens hjemmeside er der gratis opgaver til faglig læsning og forslag til, hvordan man kan forberede lejrskole på Bornholm.

Gollander.dk

TROELS GOLLANDER

Troels Gollander er uddannet lærer og en af landets mest erfarne fag- og skolebogsforfattere. Han har været på Bornholm mange gange – både med og uden elever.

I 2018 modtog han Undervisningsministeriets Skriverprisen.