Bornholm Lejrskolebogen – E-bog

DKK 49,75

De enkelte opslag i Bornholm – lejrskolebogen giver eleverne en fyldestgørende baggrundsviden om Bornholms historie fra stenalder til 2. Verdenskrig og om landskabsdannelse, nuværende natur og erhverv.

Rundkirker, Hammershus, klippeformationer, Almindingen og Christiansø er på de fleste lejrtures program, og er overskueligt beskrevet og omfattende illustreret.

Oluf Høst og Martin Andersen Nexø er ligesom det særegne bornholmske sprog beskrevet på opslaget om kunst og kultur.

Bornholm – Lejrskolebogen slutter med en præsentation af de udfordringer, som øen står overfor.

På forfatterens hjemmeside er der gratis opgaver til faglig læsning og forslag til, hvordan man kan forberede lejrskole på Bornholm.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Bornholm – lejrskolebogen
Troels Gollander
32 sider
Rigt illustreret af forfatterens billeder
E-bog PDF
2. udgave
Møllen Multimedie 2011
ISBN: 9788791525100

1 anmeldelse af Bornholm Lejrskolebogen – E-bog

 1. Hans Erik Rasmussen

  ”Helt overordnet lever bogen op til sit formål om at være en hjælp til elever i deres forberedelse af en lejrskoletur til Bornholm, da den giver et godt indblik i øen og kommer med forslag til udflugtsmål.”
  Folkeskolen

  ”…som læser får man et spændende indblik i både det historiske, det unikke og det geologiske perspektiv på øen. Alle tekststykker er ekstremt overskuelige, og der er flotte farvefotos dertil. Derudover kan man på forfatterens hjemmeside høste yderligere viden, finde mere faglig læsning med tilhørende opgaver, kort over øen samt nyttige links, når man skal planlægge en lejrskole.”
  Geografisk Orientering

  ”Bogen er veltilrettelagt, og sproget er let at læse. Grydeklart materiale – lige til at gå til. Oplagt anskaffelse til såvel folke- som skolebiblioteker.”
  Lektørudtalelse

Tilføj en anmeldelse af varen