Peru Højdepunkter i inkaernes land – trykt bog

DKK 149,00

Prisen er Inklusiv forsendelse med PostNord

Rigt illustreret bog om Peru
Bogen beskriver de områder i Peru, som rejsende oftest besøger; Lima, Cusco, Den hellige Dal, Machu Picchu, Titicacasøen, Colcakløften, kysten i Det sydlige Peru og Amazonas. Ved hvert område er udførlige beskrivelser af såvel kendte som sjældent besøgte højdepunkter.
Bogen henvender sig både til dem, som skal til Peru for første gang og til mere erfarne rejsende, der ønsker at få idéer til rejsemål udenfor de kendte turistruter.

Bogen har spændende temaer om:
• Cocablade • Højdetilvænning • Pisco• Inkakrøniken • Amazonflodens fødsel • Luksustog • Vævede tæpper • Inkaernes kongerække • Kondoren • Guder og Moder Jord • Humboldt og strømmen • Ayahuasca.

Forfatteren
Hans Erik Rasmussen (f. 1963) kom første gang til Peru som rygsækrejsende i 1983, hvor han vandrede Inkastien til Machu Picchu. Han har gennemført lange ekspeditioner til fods, til hest og med lama gennem Andesbjergene og Amazonas og er medlem af Eventyrernes Klub. Gennem en årrække skrev han “Turen går til Peru og Bolivia” for Politikens Forlag, og han har skrevet en række bøger om sine egne eventyr i Sydamerika. Hans Erik har besøgt alle steder i denne bog, og opsøger hvert år nye højdepunkter i Peru.

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Peru – Højdepunkter i inkaernes land
Hans Erik Rasmussen
172 sider
Rigt illustreret af forfatterens billeder
Softback med flap
2. udgave 1. oplag
Forlag: Møllen 2020
ISBN: 9788791525278

2 anmeldelser af Peru Højdepunkter i inkaernes land – trykt bog

 1. Hans Erik Rasmussen

  Lektørudtalelse:

  Kort om bogen
  Rejseguide til kommende turister i Peru.

  Beskrivelse
  Forfatteren er indehaver af et rejsebureau, har tidligere været bosat i Argentina og rejst utrolig meget i både Peru og Argentina. Han har skrevet tidligere udgaver af Turen går til Peru & Bolivia. Her øser han af sin store viden om seværdigheder, kulturelt særpræg, traditioner, religion og transport i Peru. Inkakulturen og landets historie beskrives løbende gennem bogen, hvor det er naturligt for forståelsen af lokaliteten. Amazonasområdet får et særligt afsnit, ligesom det at færdes i store højder kræver særlig viden. Bagerst i bogen findes stikordsregister, og den er gennemillustreret med farvefotos.

  Vurdering
  Inspirerende med de mange farvefotos. Teksten er informationsmættet og en passende blanding af seværdigheder og kultur og historie. Det er tydeligt, at forfatteren har et indgående kendskab til landet. Små faktabokse spredt rundt om i den løbende tekst beriger bogen. Kun en enkelt side i bogen fungerer som reklame for forfatterens eget rejsebureau.

  Andre bøger om samme emne
  Der findes en del rejselitteratur om Peru. Udover Turen går til
  Peru & Bolivia kan nævnes Peru og Oplev Peru. Med vægt på
  vandring findes Vandreture i Peru og om klatring
  findes Klatring i Peru.

  Til bibliotekaren
  Bred anskaffelse.

 2. Hans Erik Rasmussen

  Årets guidebog
  Peru – Højdepunkter i inkaernes land vandt prisen som Årets Guidebog ved Nordic Adventure Film Festival, 2020.

Tilføj en anmeldelse af varen