Rejsen Hjem – 40 års eventyr i Sydamerika

DKK 395,00

Rigt illustreret coffee table book

HANS ERIK RASMUSSEN har rejst i Sydamerika siden 1981, hvor han som ung elitegymnast var på turné i Argentina. Han har været gift med en argentinsk kvinde, boet og arbejdet i Patagonien i lange perioder og rejst sammenlagt syv år i næsten alle hjørner af det kontrastfulde kontinent.

Som eventyrer har han redet på heste og vandret med lamaer gennem Andesbjergene, padlet en måned i en udhulet træstamme ad junglefloder og gennemført en lang ekspedition blandt yanomami-folket i Amazonas. Hver gang har mødet med andre mennesker og kulturer haft en afgørende betydning for Hans Eriks opfattelse af sig selv og verden.

I REJSEN HJEM fortæller Hans Erik om de rejser, der har gjort størst indtryk på ham. På kompetent vis kæder han sin enorme viden om sydamerikansk kultur, politik og historie ind i skildringerne af sine egne eventyr.

Værket er æstetisk flot illustreret med fotos fra de mange oplevelser gennem mere end 40 år. Billederne omfatter hans unikke samling af pile og lændeklæde fra et ukontaktet folk i Amazonas, en stenøkse fra inkatiden og håndvævede tæpper og ponchoer fra Andesbjergene.

Titlen refererer til, at forfatteren altid har følt sig hjemme i Sydamerika. I en ceremoni med shamanernes bevidsthedsudvidende bryg ayahuasca har han oplevet sig selv som en spansk erobrer, der i 1600-tallet var gift med en indfødt kvinde i Peru. Hans Eriks mange rejser til Sydamerika har været en genopdagelse af det kontinent, hvor han boede i et tidligere liv.

FORFATTEREN er uddannet højskolelærer og psykoterapeut. Han driver sit eget rejsebureau Rasmussen Travel, der er specialiseret i at arrangere skræddersyede rejser til Sydamerika. Han har desuden været med til at arrangere og gennemføre flere større tv-produktioner om Sydamerika.

Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Rejsen Hjem – 40 års eventyr i Sydamerika
Hans Erik Rasmussen
432 sider
Rigt illustreret af forfatterens billeder
Hardback
1. udgave 1. oplag
Forlag: Møllen 2023
ISBN: 9788791525346

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rejsen Hjem – 40 års eventyr i Sydamerika”